Cursos i tallers

TOTEMS_Seth Sánchez

TOTEMS és el resultat del treball realitzat per Seth Sánchez durant la llarga residència artística que dugué a terme al nostre centre –des de setembre del 2015 fins al gener del 2016–.

totems-seth-sanchez-3

Seth Sánchez va néixer a Caracas l’any 1976; el 2007 es traslladà a Barcelona on va muntar el seu taller “Seth Studio”, al qual treballa amb diferents tècniques, entre elles la pintura, el dibuix, el gravat i l’estampació.

A TOTEMS, l’artista explora l’univers del retrat a partir d’uns dibuixos plens de lleugeresa física, però molt intensos en el seu missatge.

totems-seth-sanchez2

Retrats que s’apilen creant formes totèmiques en les espectaculars xilografies amb fusta de plataner de 30 x 75 cm, estampes que intensifiquen amb la tècnica i el resultat l’expressivitat dels rostres i els fragments de cossos apilats, TOTEMS que representen la nostra societat a través d’un retrat col·lectiu.

totems-seth-sanchez-4

Com escriu Núria Teruel al catàleg de TOTEMS, Seth Sánchez “Treballa els rostres amb la intenció de reflectir una “societat oculta, un altre món”, intenta, sense disfresses ni maquillatges, sembrar els seus penaments en pinzells, carbonets i papers».

En aquesta mostra es podrà gaudir dels dibuixos i les xilografies estampades que composen aquest projecte, així com de les planxes de fusta, gravades amb una delicadesa plena de força i intensitat, on es pot apreciar l’artesania i la destresa del treball realitzat, un relleu que queda plasmat al paper però on la matriu funciona com una escultura digna de ser observada.

Veure el catàleg virtual

Información en castellano

seth-sanchez_totems_web