Cursos i tallers

Comunicat de dissolució

COMUNICAT SOBRE LA DISSOLUCIÓ DE L’ASSOCIACIÓ XALUBÍNIA MENORCA:

Benvolguts amics i col·laboradors:

Ens sap greu haver de comunicar-vos que l’Associació Xalubínia Menorca –que s’havia format a principis d’enguany per intentar crear un projecte de continuitat al Centre Internacional de Gravat– s’ha dissolt a causa de la baixa de diversos membres de la junta directiva i la dimissió del seu president executiu, Pacífic Camps, el passat mes de maig.

En ser aquest un càrrec de total importància per al qual no s’ha pogut trobar un substitut, i degut també a la falta d’equip per assumir totes les demandes de gestió que tant els socis com el Centre de Gravat necessiten, ens hem vist obligats a dissoldre l’associació i deixar la gerència del Centre.

Volem agrair-vos la confiança que vau dipositar en nosaltres i disculpar-nos per no haver pogut complir amb les expectatives i el projecte que ens havíem marcat com a fita, i del qual vos n’havíem fet partíceps com a socis o col·laboradors.

El futur del Centre Internacional de Gravat és en aquests moments incert, pendent encara d’un pacte entre el Consell Insular i l’Ajuntament d’Alaior, que permeti la creació d’un concurs públic per a la seva gestió. Nosaltres no ens hi presentarem, ja que, com hem explicat a l’inici d’aquesta carta, ens hem vist obligats a dissoldre l’associació.

Per el moment, el Centre torna a estar gestionat per l’antiga associació, Taller Xalubínia, la fundadora del Centre i que té a Pere Pons al capdavant.

Desitjam de tot cor que els camins del gravat a l’illa de Menorca continuïn amb la força de la llavor que ja ha estat plantada i ha arrelat a dintre dels cors de molts de nosaltres.

Atentament:

Pere Pons, Pacífic Camps, Verónica Arellano, Mitico Shiraiva, Núria Teruel, Raúl Vargas, Aina Pla, Jordi Ninyerola, Mercè Orleans, Carmen de los Llanos.