Cursos i tallers

Menorca al FIG Bilbao 2017

Els artistes i professors del Centre d’Art i Gravat de Menorca: Verónica Arellano, Pacific Camps i Pere Pons (fundador del Taller Xalubinia) seran presents en l’edició d’aquest any 2017 en Fig Bilbao. Les seves obres s’exposaran a l’estand 22 de “Espai d’Art 32” de la galerista Dolors Pérez de Pollença. Han estat convidats, per l’Organització de la Fira Internacional de Bilbao a participar en diversos debats i taules rodones sobre el moment de l’Obra Gràfica Original en el món actual. A més Pere Pons té, enguany, un espai propi dins del Programa Oficial de la Fira per presentar el seu llibre “Del hierro al color / From Iron to Colour” sobre el seu procediment personal de gravat a tot color, que ell anomena “pictòric”. El llibre està editat de forma bilingüe (castellà/anglès) Tècnica que està causant molt interès en el món de la gràfica actual.

https://www.figbilbao.com/