Cursos i tallers

Pel somriure d’un infant

Esteim molt contents de poder-vos convidar a l’exposició benèfica al Centre Internacional d’Art i Gravat de Menorca, en col·laboració amb la Creu Roja Pel somriure d’un infant.

Es tracta d’una mostra on hi ha un recull de 25 artistes de gran notarietat en el panorama artísitc de l’illa, que cedeixen la seva obra per recaudar fons per a la Creu Roja.

Moltes són les unitats familiars que amb falta de recursos que necessiten inclús articles de primera necessitat. En aquests casos, les joguines i els regals solen destacar per la seva abscència. L’objectiu d’aquesta mostra, és ajudar a que això no passi, i que cap fillet es quedi sense ilusions i somriures durant aquestes dates.

S’hi podran veure obres de Marc Jesús, Tomeu Sánchez, Pau Sintes, Pacífic Camps, Jorge Alday, Maria Sanllehy, Mitico Shiraiva, Pere Pons, Cristina Cardona, Núria Teruel, David Cerratot, Kínia Barber, Delfin Serra, Dani Triay, Matias Sansaloni, Juan Elorduy, Llorenç Pons, Marta Lupresti, Seth Sánchez, Tiago Raurer, Natalia Tamayo, Jose Cáceres, Verónica Arellano, Josep Bagur, Joan Taltavull i Pau Florit.

Les obres estaran a la venda, i els doblers recaudats serviran per ajudar a complir aquest propòsit. Paral·lelament, es podran comprar participacions de 2€ per entrar en un sorteig de dues de les obres de l’exposició.

La inauguració serà el proper dilluns 18 de desembre a les 20:00h i comptarà amb una bereneta de luxe i beguda donada per l’ocasió pel bar Mci-Tci Cocktails.

L’exposició es podrà veure fins el 29 de desembre, de 11:00 a 13:00 h i de 18:00 a 20:00.

Desde Xalubínia, volem agraïr a totes i tots els que tant gustosament heu ajudat a que es tiri endavant aquesta mostra, oferint la vostra col·laboració i les vostres obres d’art.

Aquest Nadal, regala Art i Somriures!!