Cursos i tallers

Ametllers, Hivern . Exposició d’ Isabela Lleó

Anunci en el diari Menorca

Ametllers, Hivern . Exposició d’ Isabela Lleó

El CENTRE INTERNACIONAL D’ART I GRAVAT MENORCA XALUBINIA presenta des del 5 d’octubre de 2018 en la seva sala d’exposicions el projecte artístic de l’artista mallorquina Isabela Lleó. Sota el títol “Ametllers, Hivern“, l’artista presenta obres creades en el Taller Fora de Registre, Llombards durant el 2017 i 2018. Gravats en fusta, mezzotintas i punta seca són els tècniques que Isabela ha emprat en aquest projecte expositiu.

Aquesta exposició compta amb el suport del Institut d’estudis balearic, el Consell Insular de Menorca i el departament de cultura de l’Ajuntament d’Alaior.

Segons la pròpia artista “Són treballs relatius als arbres, en est case ametllers, que han sigut fotografiats, dibuixats, traspassats a planxes de fusta, desgravades els planxes i impreses” L’obra “Ametllers” procedeix d’una serena mirada al voltant. Al voltant de la meua mateixa, del lloc que un habita”

“Deu planxes de contraxapat treballades una vegada i una altra fins a deixar-els quasi transparents de tan finalitats. Els temporals, el liquen que és menja els arbres abandonats, la llum de febrer…”