Cursos i tallers

Master Class de Micaela Trocello

Master Class de Micaela Trocello

Dissabte 9 de febrer de 10 a 13 h. Taller Xalubinia.

Aquest dissabte 9 de febrer a las 10 del matí en el Taller Xalubinia del Centre Internacional d’Art i Gravat Menorca Alaior, Micaela Trocello, artista, gravadora, mestra i entusiasta del món artístic de l’estampació oferirà a tot aquell que s’acosti lliurement al taller, una trobada vis a vis, una veritable Màster Class en la qual demostrarà i exposarà el seu treball entorn de la litogràfica en sec.
Parlarà també del nexe d’unió que té amb l’illa de Menorca a través dels seus avis que van emigrar i el seu llegat.

Sóc Llicenciada en Gravat per la Universitat Nacional de Còrdova, i actualment m’exerceixo com a Professora Assistent ( Cap de Treballs Pràctics) en la Càtedra de Processos de Producció i Anàlisi II GRAVAT, (Carrera de Llic. en Gravat), en la Facultat d’Arts, Departament d’Arts Visuals, O.N.C, l’Argentina.
En el meu desenvolupament professional com a productora d’imatges, tenint com a plataforma sempre l’Art Imprès, treballo conceptes vinculats a la Gràfica Expandida i els encreuaments entre Fotografia i Gravat i, quant al precisament tècnic, investigo i treball sobre els procediments fotosensibles i menys tòxics: Fotogravat en film polímer i fotolitografia en sec ( waterless). Des de l’aspecte conceptual, focalitzo en la construcció de gènere, la visibilització en la històries de dones silenciades i les diferents problemàtiques en diferents contextos socioculturals.
La intenció d’aquesta breu presentació respecte als meus acompliments i interessos, cerca generar vincles, llaços disciplinaris, intercanvis i activitats en el Espai de taller, residència, mostra o les seves variants.